Lifestyle blog
Kartonnen displays
Kartonnen displays

Kartonnen displays

Wil jij op een leuke en creatieve manier de boodschap en het logo van jouw bedrijf naar voren kunnen brengen? Dan zit je goed met de kartonnen displays van Megavista! Eén of meerdere kartonnen displays met opdruk zijn uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een supermarkt, of op een beurs of tentoonstelling.

Producten van karton

Er zijn veel verschillende varianten beschikbaar, wanneer je het hebt over kartonnen producten. Door het ruime assortiment vind je altijd een variant die perfect aansluit op de boodschap die jij als bedrijf uit wilt dragen. In deze blog vertellen we je graag meer over de verschillende soorten producten die er zijn op dit gebied.

Meerdere voordelen

Het aanschaffen van een kartonnen display biedt jouw bedrijf meerdere voordelen. Eén van de voordelen is al besproken, je kunt namelijk op een leuke manier de boodschap van jouw bedrijf overbrengen aan het publiek. Een kartonnen display is ook erg makkelijk om mee te nemen naar een locatie, door het geringe gewicht.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is dus erg makkelijk in gebruik en met name geschikt om mee te nemen naar een externe locatie. Op een beurs of tentoonstelling kun je met een kartonnen display jouw bedrijf goed onder de aandacht brengen. De boodschap valt vanzelf op bij de mensen, door de prachtige lay-out en vorm die een kartonnen display kan hebben.

Uitgebreid aanbod

Op het gebied van kartonnen displays kun je bij Megavista terecht voor een zeer divers en uitgebreid aanbod. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen kasten, stoelen of krukjes of zelfs een loungeset. Ook voor toonbankdisplays of grotere kartonnen displays, ook wel standee displays genoemd, ben je bij Megavista uit Assen aan het juiste adres.

Advies op maat

Door het uitgebreide aanbod kan het zijn dat je twijfelt over welk soort kartonnen display jij het beste kunt gaan gebruiken. Bij Megavista helpen de medewerkers jou graag bij de zoektocht naar het meest geschikte promotiemateriaal! Welke kant je ook op wilt met jouw kartonnen displays, bij Megavista maken ze het in orde.