Lifestyle blog
Toonbankdisplays
Toonbankdisplays

Toonbankdisplays

Wil jij de boodschap van jouw bedrijf op een prachtige wijze onder de aandacht kunnen brengen? Dan zijn toonbankdisplays misschien wel hetgeen waar je naar op zoek bent! Toonbankdisplays is één van de vormen waarmee je als ondernemer kunt uitstralen waar jouw bedrijf voor staat en het extra onder de aandacht brengen.

Wat is een toonbankdisplay?

Maar wat is een toonbankdisplay precies? En hoe zorgt dit product er nu voor dat jij inderdaad jouw bedrijf op een mooie manier onder de aandacht kunt brengen? Daarover vertellen we je graag meer! Een toonbankdisplay is eigenlijk een kleine display van karton, die prachtig kan staan op een balie, naast de kassa of op een toonbank of bureau.

Voordelen toonbankdisplay

Het gebruik van een toonbankdisplay kent meerdere voordelen. Het gebruik van zo’n display zorgt er dus in eerste instantie voor dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een creatieve manier onder het publiek kunt brengen. De toonbankdisplay is ook nog eens goed te combineren met promotiemateriaal als een flyer, folder of visitekaartje. Bovendien is de montage van een display voor op een toonbank erg gemakkelijk.

Displays van Megavista

Eén van de grootste aanbieders van toonbankdisplays in Nederland, is het bedrijf Megavista. Megavista is gevestigd in Assen en heeft behoorlijk wat ervaring met het realiseren van allerlei soorten displays. Bovendien kunnen dit soort displays op maat gemaakt worden, waardoor je verschillende kanten op kunt en altijd de display aanschaft die past bij jouw bedrijf.

Uitgebreid aanbod

Door de jaren heen zijn er ontzettend veel toonbankdisplays ontwikkeld, waardoor je altijd voldoende keuzemogelijkheden hebt. Wat voor soort balie, toonbank, kassa of ander meubelstuk hebt waarop je de display wilt laten zien, het kan vrijwel altijd geregeld worden. Bovendien kun je dit soort displays tegenwoordig gemakkelijk online, vanuit je luie stoel, bestellen.

Advies op maat

Door het grote aanbod kan het natuurlijk zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Twijfel je over welke soort display het meest geschikt is voor het vertonen van de boodschap van jouw bedrijf? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Megavista! In overleg met jou kunnen deze professionals dan het best geschikte promotiemateriaal selecteren voor jouw doeleinde.