Lifestyle blog
Trek de aandacht met prachtige design dozen
Trek de aandacht met prachtige design dozen

Trek de aandacht met prachtige design dozen

Design dozen zijn een prachtige manier om de aandacht te trekken van jouw klanten en/of andere relaties. Door te kiezen voor een design doos in plaats van voor een standaard vierkante of rechthoekige doos val je meer op en laat je een blijvende indruk achter. En tegenwoordig zijn hier ontzettend veel dingen in mogelijk! Zo zijn er de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Het voornaamste doel van een relatiegeschenk is onthouden worden. Daarom spelen de juiste verpakking en de juiste opdruk daarbij een ontzettend grote rol. Een standaardverpakking is daarom tegenwoordig niet meer voldoende, maar een design doos, in een bijzondere vorm en met een mooie opdruk, des te meer!

Ontzettend veel vormen mogelijk

Door de nieuwste technologieën van tegenwoordig kunnen dozen worden geproduceerd in ontzettend veel verschillende vormen. Naast de standaard vierkante en rechthoekige vormen zijn bijvoorbeeld ook zeshoeken, achthoeken, flesvormen en veel meer mogelijk. Zo kun je jouw design doos perfect aan laten sluiten op het doel dat je met de doos wilt bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Een design doos valt al op door de vorm, maar om ‘m nóg meer op te laten vallen, kun je er voor kiezen om de doos te laten bedrukken in eigen stijl. De huisstijl van je bedrijf, of het thema van je project, bijvoorbeeld! Lever zelf een ontwerp aan of gebruik de ontwerpdiensten van de producent.

Duurzame reclame

Duurzaamheid is altijd al een belangrijk speerpunt geweest, maar tegenwoordig geldt dit nóg meer. Daarom is het belangrijk dat de producten waarmee jij jezelf op de kaart zet ook duurzaam en recyclebaar zijn; anders doet het eerder afbreuk aan je brand dan dat je het opbouwt. Design dozen zijn gelukkig op enorm duurzame manieren te produceren.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

De design dozen van Megavista zijn duurzaam, recyclebaar en beschikbaar in veel verschillende vormen en afmetingen. Daarnaast zijn ze bedrukbaar met eigen ontwerp of reclame, waarbij er ook mogelijkheid is voor ondersteuning in het ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!