Lifestyle blog
Shop online naar jouw nieuwe vloer
Shop online naar jouw nieuwe vloer

Shop online naar jouw nieuwe vloer

Onlinevloershop is een familiebedrijf uit Drenthe dat gespecialiseerd is in laminaat, click PVC en verlijmt PVC. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kwaliteit vloeren van topmerken als Quick-Step, Meister, Coretec, Vivafloor, Ambiant en VT Wonen. Door onze vloeren grootschalig in te kopen, kunnen wij deze tegen de scherpste prijs en met hoge kortingen aanbieden. De vloeren zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat wij u altijd snel van uw droomvloer kunnen voorzien. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen met de klant, wat resulteert in een goede service op maat. Onlinevloershop staat altijd voor u klaar om u uw droomvloer te leveren.

Voordelen van Onlinevloershop

  • Altijd de scherpste prijs
  • Vloeren van absolute topmerken
  • Alle vloeren uit voorraad leverbaar
  • Makkelijk zelf te leggen
  • 100.000m² op voorraad
  • Snelle leveringen

Laminaat, click & verlijmd PVC en toebehoren

Bent u op zoek naar prachtig laminaat, click PVC of verlijmd PVC? In dat geval bent u bij Onlinevloershop aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment van absolute topmerken, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Van prachtige visgraat vloeren tot de nieuwste trend op het gebied van vloeren, de PVC click vloeren. Bij Onlinevloershop vindt u alles waar uw hart sneller van gaat kloppen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle toebehoren om uw vloer helemaal af te maken.

Vloeren van topmerken

Onze klanten hun droomvloeren leveren, dat is ons doel. Dat is dan ook precies de reden dat ons assortiment alleen vloeren van topkwaliteit bevat. Met topmerken als Quick-Step, Meister, Vivafloor, Coretec, Ambiant en VT Wonen streven wij naar perfectie. Alle typen, kleuren en afmetingen vindt u bij ons in de webshop. Heeft u vragen over onze vloeren of kunt u uw gewenste vloer niet vinden? Neem in dat geval gerust contact met ons. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar uw vloer.

Laagste prijs vloeren

Bespaar uzelf honderden euro’s op de aankoop van uw vloer, door deze te bestellen op Onlinevloershop. Door onze vloeren grootschalig in te kopen, kunnen wij deze voor de scherpste prijs en tegen hoge kortingen aanbieden. Daardoor kunnen wij iedereen bedienen die op zoek is naar zijn/haar droomvloer.