Lifestyle blog
Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays
Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays

Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays

De promotie van producten en ideeën vindt tegenwoordig veelal online plaats. En toch is de rol van fysieke reclame nog altijd niet uit te vlakken: in veel sectoren zijn fysieke displays nog een uitstekende manier om de aandacht van jouw klant te vangen. In supermarkten, winkelcentra en bioscopen zijn standee displays – grote, op zichzelf staande kartonnen promoborden – nog niet weg te denken. Welke rol kunnen zulke standee displays in jouw marketing spelen? We brengen je graag op ideeën.

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Zichtbaarheid is nog altijd een onmisbare voorwaarde voor het succes van jouw product. Als mensen niet weten dat je er bent, gaan ze ook nooit met je in zee en zal jouw idee of product hen simpelweg nooit bereiken. Plaats je een standee display op een strategische plek, dan krijgt jouw klant je – bewust of onbewust – in het vizier. Pak je het goed aan, dan verhoogt zo’n display in ieder geval je naamsbekendheid. En in het gunstigste geval draagt het ook bij aan extra verkopen!

Inzetbaar voor verschillende vormen van marketing

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat offline materialen ook gebruikt worden om online aandacht te genereren: bijvoorbeeld via social media. Laat je een standee display maken dat indruk maakt door de gebruikte afbeeldingen, door z’n formaat of door het bijzondere ontwerp, dan bestaat de kans dat mensen er graag mee op de foto gaan. Koppel er dan een winactie op social media aan ga voor cross channel marketing! Zo zie je dat standee displays op meer dan één manier in te zetten zijn.

De voordelen van standee displays

Hoewel standee displays erg licht van gewicht en flexibel in gebruik zijn, kunnen ze in flinke formaten geproduceerd worden. Omdat ze vaak volledig van golfkarton gemaakt zijn, zijn de ontwikkelkosten toch erg laag. Je zet dus met weinig middelen een echte eyecatcher neer! Denk je goed na over het ontwerp, dan kun je één standee display voor een veelvoud aan doeleinden inzetten. En als het display even niet gebruikt wordt, kun je het volledig inklappen en compact opbergen. Je tovert het eenvoudig weer tevoorschijn voor het volgende evenement!

Breng je eigen ontwerp tot leven

Naast het standaard platte cinema display komen standee displays tegenwoordig in veel meer verschijningsvormen. Zo kun je er eenvoudig je eigen draai aan geven! Denk aan bijzondere 3D-vormen, maar ook aan handige extra’s als een geluidselement, folderhouder of plek voor een ingebouwd beeldscherm. Er is meer mogelijk dan je denkt. Bestel je een display bij Megavista, dan kun je zelf je eigen unieke artwork aanleveren. En ben je niet thuis in visueel ontwerp? Dan kun je dat tegen een kleine meerprijs ook uit handen geven. Zo breng je jouw display tot leven op de manier die bij jou past!

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Interesse in een standee display? Laat je voorlichten over de mogelijkheden bij Megavista. Zij zijn dé specialisten op het gebied van kwalitatief promotiemateriaal! Online krijg je al een goede indruk van de verschillende standee displays die je kunt laten maken. Maar als echte specialisten in hun vakgebied denken ze graag met je mee wat jouw idee of product het beste naar voren brengt!

Contact opnemen

Wil je graag promotiemateriaal laten maken, maar kan je wel wat hulp gebruiken in het uitwerken van je idee? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Megavista. Neem gerust contact met ze op, dan kunnen ze je altijd helpen. Of ga bij ze langs in Assen en bespreek jouw wens onder het genot van een goede kop koffie!